Tuesday, November 30, 2010

burung hantu?okeyh fine.

assalamualaikum :)

''bila malam dia laa yang segar,bila pagi dia tidur itulah nurul hadirah''aku's mom said


ahaha,masa aku pergi trip ke Kelantan *entri tuu aku daa buang,aku pon tak tahu atas dasar apakah aku buang entri tuu.muahaha * mak aku ada cakap yang aku nie burung hantu!okeyh,fine. ahaha. tak kesah,aku pon daa biasa dapat gelaran2 nie . ahaha.nak share gambar SHINee! lol!

Onew: Don't touch my Key!
Taem: better go away == I don't know him ==
Minho: WTF is he doing? *minho mencarut*












chicken?chicken?chicken? kenapa? makwe dia dulu nam chicken ka? haish,korang nie.kang dia peminat number one kat cik chicken tu.


ahaha,alien!


penat ka,jonghyun?ahaha.copy paste > page <

you're beautiful just like YOURSELF ♥

2 comments:

Ain Zulaikha said...

wahhh hahha, kacak2 ya dorang ni kan? peminat sangat ye?

jom join kontest kat blog saya :)

nurulhadirah said...

ahaha,thanks invite :D