Wednesday, November 24, 2010

thank u Allah ;*)

assalamualaikum :*)

malam tadi lurun memang stress,mungkin rindu mama*mengada baru pergi semalam* tapi memang camtulaa,lurun nie boleh dikatakan 'manja?' walaupon lurun selalu pergi camping,daa banyak kali pergi program2 yang tidor kat sekolah kat mana2 laa selain rumah lurun tapi memang kalau pergi 1 hari tuu lurun akan nangis teringat laa rumah,menda2 semua tuu =.= pernah sekali lurun nangis sebab rindu kawan2 kat sekolah*time darjah 6,and program tuu waktu sekolah* teringat laa nanti si A buat tuu laa,apa2 laa yang patut ahahaha,memang agak lama lurun nangis,lurun text akak lurun*klik link*,cakap laa prob2 yang lurun hadapi,akak lurun suruh berhenti nangis tapi takleh!empangan daa pecahlurun boring*tapi dalam keadaan menangis lagi nie* tekan remote control tukar channel 391*lurun hilangkan stress dengan menangis+watch korean dramas,boleh pulak?ahaha* tengok laa cite Sungkyunkwan Scandal*klik link* walaupon daa habis tengok*tinggal episode akhir,tapi malas nak tengok* pastu daa habis,pastu cam iklan kejap K-POP HOT CLIPS lurun cakap dalam hati 'harap2 U-KISS!' sekali ya Allah!makbul doa lurun!!memang lurun terkejut gila!tak sangka boleh pulak camtu! SURATAN/KEBETULAN?memang hilang terus air mata lurun,best sangat!!


taraa!best kan?x sangka apa yang terdetik kat hati menjadi!Alhamdulillah :*) thank u Allah~

kenal SNSD?a.k.a GIRLS GENERATION*klik link*dalam SNSD lurun minat Seohyun,kawan lurun Chinese cam muka Seohyun nie,rasanye mata dia kot,chumel maa~

kiri kawan lurun,Tricia-kanan Seohyun
sama ka?ahaha Tricia pernah ajar lurun Chinese.LOL!


sedih lagu nie,sesuai dengan keadaan lurun nie*sigh*

ceit,south korea vs north korea!*klik link* gaduh2 lama2 ada jodoh :*(



you're beautiful just like YOURSELF ♥

2 comments:

nawa said...

mne nya pic kwn Dira?? xnmpk un... hehe~

nurulhadirah said...

@akak nawa : akak pon tak perasan yang mana satu member SNSD,mmg betul muka diaorang seiras~yang pinky tuu Seohyun and cam pakai cap tuu laa Tricia~(kawan lurun :D )