Thursday, November 18, 2010

waaa,muka ku !!

assalamualaikum :*(



muka lurun alergic!esok?aaargghh!*tak laa stress,sampai nak jerit2 macam dalam gamba nie,GEDIK!* cuma lurun takut nanti kat Kelantan, camne,kalau hari nie tak elok gak mukanye camne T^T,mesti tak selesa,muka lurun akan jadi camnie kalau kena alergic,so kalau nampak lurun,jangan tanya2 lagi! :

gatal2,bertukar warna ke merah sampai boleh nampak liang roma lurun!


tahu tak keazaban gatal nye macam mana?kalau orang tak penyabar and tak sayang muka,lurun gerenti luka2 muka dia TAPI,sebaik laa lurun nie penyabar (??) okeyh,gak laa muka nie, *ahahaha* lurun tak pasti sebab apa alergic kali nie muncul,lurun rasa tak laa makan ayam,daging lembu banyak2 semalam *kan Raya Haji* pastu malam nye,lurun pakai oxy,mungkin ya,mungkin tak,sebab alergic nie muncul *alergic oxy?* yelaa,mana tahu muka lurun nie tak tahan kePOWERan oxy nie, haa!cite pasal Raya Haji,korang makan ka daging lembu?lurun makan daging nye ja,tulang tak.sebaik lembu yang lurun tambat kat tepi blog nie tak kena curi/sembelih.


kalau tak naye lurun,daa lama tahu jaga lembu nie,rasanya dari awal bukak blog daa start jaga dia da.sebaik laa sampai sekarang lembu nie masih hidup,berkat kesungguhan lurun. XD,doa kan perjalanan ke Kelantan selamat ye,*terima kasih,ありがとう,감사합니다,شكرا! :D pat,lurun dapat 4 A 3 B 2 C ,menaik laa jugak, Alhamdulillah,mungkin kena alergic ada sebab kot,dugaan~



you're beautiful just like YOURSELF ♥

4 comments:

Nor Aliyyah said...

ala2
cian ea lurun
ala bucuk2
lain kali jgn mkn
benda yg buat lurun alergic

p/s:padan muker.... hikhikhik :p

nurulhadirah said...

sambil kentut bau sekali!
jahat,di sebalik rambut ada kutu XD

Nor Aliyyah said...

ala
aku gurau jela...

nurulhadirah said...

kita pon XD