Tuesday, December 13, 2011

hewhew

Assalamualaikum,kita dah tukar wajah blog,camana? ok sangat la awkward untuk menulis blog yang sekian lama ditinggalkan dan pernah dibuang,kejam tak? LOL ,actually tak tahu nak tulis apa,kita ada blog yang memang personal gila,so kira macam bebas nak cakap apa-apa kan,tapi i should del that blog 'cause mcm bash orang kot,ye lah hidup mesti ada yang tak kena kan,so tak da tempat nak mengadu,eh ye ke? ALASAN --''

Waaa,tgk blog orang lain macam AWESOME gila,ye lah header diaorang transparent kita punya ''nurul hadirah ToT'' ''haha,cool kan kita punya header,sekarang ni update kat rumah wan (nenek kita) hebat rumah wan kita ada WI-FI,hekhek,gurau-gurau,m.cik kita yang bongsu baru bersalin anak sulung,


Ahmad Naufal (27 November 2011)




aku rasa sedih sebab kawan-kawan sek.rendah macam dah lupakan aku,macam rasa shitt,tapi dalam reality tak lah pernah rasa TAIK tuu,means kawan sek.rendah dah lupakan aku tu macam diaorang dah jumpa kawan yang baru kat sek.menengah so lupakan yang sek.rendah,aku tak tahu ahh,mungkin aku emosi ke? mana tahu? haha,tata


hukhukhuk

you're beautiful just like YOURSELF ♥

2 comments:

Cik_Shiqah said...

ahmad naufal comel!
mcm rupe org putih ckit2,
hehe ^_^

rul♥rah said...

@Cik_Shiqah : yeke? haha,untung mak cik saya,thanks comment ^^