Wednesday, October 27, 2010

comel :)

assalamualaikum :)

huiyoh!wa tabik sam lu!lurun tak bukak pon internet!sampai sekarang !!ahaha,sebenarnya nak letak award comel cik k.. nak tengok tak?comel!


comelkan!saja je~abes lebur tahu :P award comel camnie mesti ada soalan punye~

(1) blog title for http://deardamndreamers.blogspot.com ialah?

Dreamers are Dreamers! *betul x? XD

(2)why u all nak jadi follower i?

cause ur blog so aegyo~n ur kpop freak!like me ^^

(3) apa pendapat korang dengan post2 k ?

cool!pastu sgt2 rajin sebab penah kan buat post 5th cute boys and girls pose?ish2 sgt rajin sebab kena cari gamba lagi.yelaa sebagai bahan bukti? :P

(4) senaraikan 3 artis/singer yang korang minat?

1-U-KISS
2-SHINee
3-2AM

(5)award nie okeyh tak?

astagfirullah~sangat okeyh n comel maa!


waa,selesai hutang.grr,selama 3 hari exam,boleh pecah kepala!daa baca tapi tak ingat!binci tahu! baik tak payah baca *ehe,nak bagi code c.box kat blog kawan tapi lupe apa blog dia~ahaha,sorry tira ^^'' korang FIGHTING tuk exam!nie ada kata2 semangat yang lurun pegang~

من جدّ و جد

tahu tak apa maksudnya?ehe,siapa yang berusaha,dia yang mendapat hasil!siapa yang amek b.arab,buku teks form 1 ada tajuk nie,(tahu pon sebab belajar b.arab) FIGHTING! tak pe sabar lagi esok,JUMAAT,N yeah!!aha. aha. XD


you're beautiful just like YOURSELF ♥

4 comments:

Syat0za said...

award lagi?? waaa, jeles giler :P

nurulhadirah said...

ahaha,orang bagi :)

Lala said...

comeynyer blog kamu!

followed kamu yah!

nurulhadirah said...

@Lala : mekasih,will follow u back ^^