Wednesday, October 20, 2010

grrr =.=

assalamualaikum :)

ahaha,kata x online?mama bagi nak buat camne :P sepatutnye arini aku kena injection tuk kali ke-2 tapi cancel lak?lepas exam katanye.huhu~grrr,korang suka tak kawan korang?tiru je pape apa yang korang buat?

Copycat Pictures, Images and Photos

cheh!kuang asam je!lurun buat tu,nak jugak ikot,pelik tuu memang pelik?kekadang,bila time tengah bercakap dengan kwan2 especially kalau dak2 lelaki mesti datang menyelit!(KAU JEALOUS!)tuu tak kisah laa,kekadang cara bercakap pon nak ikut?apa nie?apa nie? budak2 sekarang pelik2 perangainya!yah,yah,yah!padan muka!huh ! ehh,chop!korang periksa bila?lurun esok =.='' oklaa nak study laa,annyong! :)


cbe teka nie sape?sweetblood saya :) rajin kan?memang camtu,dia selalu ajak study sama2 XD

nanti dia datang tembak ko!grrr =..=



you're beautiful just like YOURSELF ♥

2 comments:

Cik_Shiqah said...

comel gambar kucing kat ats tuh!
hahaha.

nurulhadirah said...

@cik_shiqah : ahaha,tuu kena paksa baru nak buat~pemalas! =.=