Saturday, October 23, 2010

tuto (3)

assalamualaikum :)

nak buat tuto apakah?okeyh,korang tahu print screen?lurun tak tahu apakah itu,ehehe tapi ini tuto di request oleh cik liyyah dia tanye camne nak wat boleh amik gamba kat screen laptop or pc,camnie

Align Center
*ahaha,background laptop XD *

sebenarnye lurun tak guna pon print screen tapi screen capture,kalau nak guna screen capture nie perlu ada software photoscape,apa itu photoscape?


photoscape nie tempat edit gak,kalau tak ada software nie download > kat sini <


kalau kita bukak software nie mesti pembukaan dia gamba camnie kan?okeyh korang klik ' screen capture ' macam yang dalam kotak tuu,lepas korang klik screen capture, tuu ada keluar kotak kecik


daa keluar kotak camnie,klik ' capture window ' nanti ada keluar border kat tepi laptop korang pastu klik je mana2 nanti jadi laa screen capture,thats all beb!papehal / tak paham tanya2 laa ye ^^


you're beautiful just like YOURSELF ♥

2 comments:

Ena_MinhoLic said...

wahahahh!!!! XD
sengal la backgr0und dirah!!!!
lgi2, tng0k muke kevin!! Warghhhh!!! Sengal gilee!!!! XXXDDDD
Kahkahkahkah!!

nurulhadirah said...

@ Ena_Minholic : ahaha,klaka diaorang XD