Monday, November 8, 2010

lovely ka drazcute nie?

assalamualaikum :D

hari nie,lurun bengang gila!ada sorang kawan lurun nie,tahu laa dia lebih pandai dari lurun,tapi suka cakap mencarut!cam itu ka budak pandai?dulu x silap sekolah agama!grr,sabar ja! asyik cakap KEPALA HOTAK KO! cakap daa la banyak kali,kang tak tahan edenye kesabaran nie,memang kena pelempang daa! lurun tahu lurun nie low dari dia!so rasa nak hormat dia hari tuu hilang!benci laa!ko jangan ingat kepandaian ko tuu,buat semua orang suka ko!perangai ko tuu ingat!mulut yang penting!kalau berterus terang memang bagus,tapi BERLAPIK ahh wei!!benci ahh cam nie!*ada kawan lurun cakap kalau benci seseorang satu cell akan MATI?tak tahu laa betul ke x?*

____________________________________________

ouh,yeah,Alhamdulillah,lurun dapat tag maa!dari lost kitty ^^,gumawo chingu yaa~ :D


THE RULES:

>accept the Award
>post in your blog including the name of the person who granted you the award
>pass the lovely award to other bloggers that you've met along the way
>inform them that they have chosen for this award

once you've been tagged,u r supposed to write a note with 25 random things,fact,habits or goal about u! if i tagged u because i want to know more about u~

rasanye,ni kali ke 3,lurun jawab tag macam nie,ahaha( X BERSYUKUR!ORANG DAA BAGI AMEK JELA!)

this is me,describe sendiri dengan emoticon2 di sini :D *dasar pemalas!*
lurun sayang Islam ~T^T
lurun sayang keluarga lurun~
lurun minat U-KISS~


nak bagi 3 orang~

lieyanamuslim
aliyyah
dreamers



you're beautiful just like YOURSELF ♥

6 comments:

lieyanamuslim said...

tq. tgkla nk amek ke x. haha. xdela.. tq3

nurulhadirah said...

pemalas =.=

Hidâýât said...

nurul lempang je dye lelaju..hehe
dah2,jangan benci membenci,kang pelajaran tak fokus sbb asyik membenci je,biar dye cmtu,jgn dilayan,org yg bersabar itu byk ganjarannya :)

nurulhadirah said...

insyaAllah :D

She's retarded said...

thnx sebab buat tag.
tak semua budak sekolah agama (ex or current) ni baek. contohnya:my friend ni org sume panggil dye ustazah tapi bila kat blg mencarut2, cakap babi la.
tah pape tah

nurulhadirah said...

thanks gak sebab bagi :D
benci org camtu!hipokrit! =.=