Sunday, November 14, 2010

U,u,U make ME confuse!

assalamualaikum :D

huaaarghh!penat!semalam memang hari yang memenatkan dan menyakitkan otot2 badan yela,lepas jaga kedai buah,terus dengan terburu-buru pergi rumah orang kahwin lak,pastu balik rumah kejap,dalam 10 minit kemudian pergi lak Mines,fuhh,sungguh penat!ahaha,tapi tak pe,sebab lurun dapat beli komik!! semua Lawak Kampus,lurun cukup kumpul!best betul! (ketawa penat!) semalam semua tak tahu laa berapa ramai,pandang kitaorang dengan sebelah mata!yelaa,lepas pergi rumah orang kahwin(kitaorang pakai baju kurung),terus pegi Mines,mungkin diaorang ingat kitaorang masih budak2 lagi kot?ahaha,

____________________________________________________

i dont know what to say this but~muahahahaha,cenggini laa,hari jumaat minggu lepas,lurun ada pergi kelas tingkatan 1 RK nak panggil ketua kelas ni laa,pastu tengah nak panggil ni,terasa ada seorang makhluk Allah merenung pandang lurun,so daa terasa,pandang kat mana yang terasa tuu,ghupe-ghupenye, seorang lurun buat selamba je laa,takkan nak pergi kat budak tuu,pastu tanya KO PANDANG KITA EA?keperasanan terlebih pulak budak tuu cakap kang,ahaha,so stay cool and get out from that class,and masuk kelas,bla.bla.bla.bla.bla.bla. pastu tetibe ada seorang dak india panggil lurun and 2 orang kawan lurun cakap cikgu Ambi(cikgu disiplin) panggil,kitaorang pergi laa,ouh,rupa-rupanya,kitaorang terpilih untuk Pengawas Sesi Petang 2011~auch,Alhamdulillah~chop!makhluk Allah yang merenung pandang lurun kat kelas tadi pon datang!sambil pandang lurun, ahaha,kekadang perasaan perasan lurun nie tebal!dia pon jadi pengawas laa~chuka chukahae~ ^^

i dont care who you are,where ur from,what u did AS LONG AS YOU LOVE ME

*cuba dengar lagu nie,best sangat,tapi akak lurun cakap tak best??*


p/s:disebabkan lurun daa tulis semalam and pastu simpan dalam draft tarikh dia amek dari lurun tulis,bukan hari lurun post! T^T tapi ni entri hari ISNIN! :*) bbribbom!



you're beautiful just like YOURSELF ♥

2 comments:

She's retarded said...

lagu co-ed ni best la!

nurulhadirah said...

best kan?baru dengar sekali daa 'bangun' hati ;D