Saturday, December 18, 2010

guitar?piano?

assalamualaikum :D

korang perasan kebanyakan tajuk entri dalam blog aku means cik DRAZCUTE*rasa cam daa tak cuteT^T* mesti tajuk bahasa inggeris tapi kandungan bahasa Malaysia?ahaha,biasa laa tuu.. ---- sekarang ni aku tengah layan cerita detective conan online,tapi memang aku fan detective conan tuu,kekadang yang disiarkan kat televisyen tuu cam tak teratur.jadi hati aku tak berapa nak puas laa tengok,kekadang yang episod bersambung2 dia pergi skip episod baru.apakah?pelik betul.aku layan detective conan dekat sini,episod detective conan nie aku tak tahu berapa semua episod,tapi move yang aku tahu 14 movie tak silap.korang tahu main piano/gitar??aku pon tahu,tahu tengok ja~ kalau nak main pon bukan ada pon alat2 tuu.ahaha.jadi tengok video dengan hati yang penuh excited,yela,tengok orang pro main,best maa~pernah tengok tak IU nyanyi gee/lies/sorry2 dalam acoustic version punya?aku paling suka gee.best sangat,


mc show tuu sampai terpegun,kelakar!tapi jealous kat IU nie.ahaha piano?pernah tengok jojo-SHINee dalam piano version?


best kan??teringin nak belajar main piano+gitar~ *dreaming*

__________________________________________

aku tak kisah sangat oh,pasal Alexander kat We Are Dating tuu,sebab dia pair dengan Minah (Girls Day)aku tak panggil dia minah laa,nama dia memang Minah*melayu ka?*sebab Minah ni tak gedik sangat,dia comel+childish+happy like Xander,so perasaan nak kisah tuu tak tebal sangat,tapi aku hope takde scene KISS and ROMANTIKA!!and hope Xander tak TERjatuh cinta kat Minah ni.huhu,tapi kan dia ada cakap yang dia means Xander nak kahwin dalam lingkungan umur 30,tak tahu laa aku daa mention perkara ni dalam entri yang lepas *sorie,pelupa :( * 30?daa tua!kang takde orang nak padan muka!nanti baru laa nak cari aku! *ahaha,suka betul bab2 berangan nie~*

We Are Dating Episode 2 Part 2*episode 1 daa ber-subtitle korang boleh tengok kat sini+nak tengok whole episode 2+nak tahu perkembangan variety show We Are Dating nie >sini*

tapi kan korang aku tengok Eli with his partner looks like awkward and cold! so akak Zaty,yuhuu jangan risau okeyh?*dalam episode 2 ni laa yang aku tengok,tak tahu laa episode akan datang.*sorry again T^T*


what about Soohyun?tengok laa sendili! :D

you're beautiful just like YOURSELF ♥

4 comments:

Cik_Shiqah said...

saya tak suka main piano atau guitar tpi saya suka dgr je, ngeh3 :D

nurulhadirah said...

@Cik_Shiqah : :D ahaha

She's retarded said...

u-kiss vampiretengok x?

nurulhadirah said...

tengok2.sekarang nak replay cite cheff kiss~ :D