Monday, December 20, 2010

change again :D

assalamualaikum

yeah,finally aku dapat fix kan apa yang tak kena kat blog aku nie,sekurang-kurangnya ada gak background.ahaha.banyak betul muka2 kat belakang tuu,tak tahu nak pilih background apa,pilih je laa yang tuu.rasanya cam takde tujuan nak tulis entri petang2 nie yela,kepala aku daa serabut betulkan code2 kat html tuu.rupanya 1 huruf je tinggal T^T !dari semalam cari apa yang salah rupanya tuu je?COBAAN!



you're beautiful just like YOURSELF ♥

4 comments:

lieyanamuslim said...

huruf ape yg tertinggal?hihi

nurulhadirah said...

@lieyanamuslim : ahaha, # ni haa. :D papetah =.=

NICK IRFAN said...

video apakeh itu? xpdpt tgk la..

nurulhadirah said...

@Nick : tak dapat tengok?hoho,lagu je. :D