Tuesday, December 28, 2010

hey-HEY,what happen?!

assalamualaikum ToT


Indonesia still gaduh lagi ke dengan Malaysia?tapi aku tak nak ulas laa ape2 kat sini,tak berani aku.ni pon sebab tengok Kevin nie tweet kat twitter siap nak trend lagi.Alexander pon sama tapi panjang sangat tak leh nak screen caps panjang. o.O


woot!ada love kat aku la!ahaha.back to the story,gaduh ke?bukan masalah masa tuu daa tutup cerita?ke diaorang tak puas hati yang Malaysia MENANG?err,dont know2.huhu.

__________________________


tag! from:akak Ainaa~


Apakah status anda?

anda?ahaha,single laa pon.

Ceritakan tentang diri anda?

Nurul Hadirah bt Shaharudin.1997.perempuan.suka dengar lagu. *ahaha,ayat sebelah ni macam budak nerd je?*

Ceritakan tentang blog anda?

Drazcute.saya tuan nya.selalu bertukar background tapi JARANG update.

Apakah pandangan anda tentang dunia blog?

bagus diwujudkan.

Nasihat anda kepada rakan-rakan yang baru nak buat blog

FIGHTING!

nyatakan keunikan blog anda.

http://www.smileycodes.info

sampai bilakah anda nak menulis blog dan impian anda dalam dunia blog

entah laa.sekarang ramai COPYCAT!harap zaman yang terus berjalan ni surut laa COPY2 CAT tuu.huhu


http://www.smileycodes.info
aku rasa Eli+Jihae comel kat We Are Dating,BABY~

you're beautiful just like YOURSELF ♥

7 comments:

KymHo said...

unnie ade bace gak comment yang kevin ngan xander tweet tu..
rase malu lak kat indo ngan malaysia..
HateMalaysia top 3 trend kat twiiter..
xpatot tol..sedih tgk..
pasal main blog pun nak gaduh..
bukan dapat pekdah pun..
nasib baik idol tunjuk contoh yang baik..
hhaa..
love u kevin & xander..

KymHo said...

eh..silap..ade ke taip main blog..ngantuk sgt ni..haah..*main bola..
Malaysia boleh..patutnye jadi kawan baik for indo..not to be enemy

Cik_Shiqah said...

tk puas hti la tuh.
ngeh3 ;D

nurulhadirah said...

@ KymHo:takut laa.pelik2 je sekrang nie =.= tuulaa,sebaik laa tunjuk contih yang baik :D

nurulhadirah said...

@ Cik_Shiqah:ahaha,tak puas hati sbb kalah kot =.=

~Mika Darkness~ said...

hm... mungkin slh satu dr sbbnye kkalahan la tu. tp, smpai ade kat group kat Fb tu die nk kmpul org supaya like die nyer page yg katanye nak musnahkan Malaysia. ape ni??? hanya krn bolakah?? ape cetek sgt ke pmikiran dorg? masih kekampungan lg ke wlpun stlah skian lm merdeka?? sakit ati la dgn org2 cmni! ade otak, tp xnk guna. ade otak, tp letak kat kaki.

nurulhadirah said...

@ ~Mika Darkness~ : tuu laa,mesti bola tuu bangga =.= saya rasa otak diaorang daa jadi bola,sebab daa letak kat kaki++ kena sepak.idk.huhu