Wednesday, December 22, 2010

me or she? i or her? :|

assalamualaikum :D

pelik ouh gamba 'owner' dekat sidebar drazcute nie!yang mana satu dia punya 'owner' nie??korang rasa?jeng3.aku tak nak bagi tahu.ngehngeh~cik liyyah,shikeruo!(SENYAP!ahaha)tapi kan aku sangat geram!sebab,kekadang time kitaorang berdua jaga kedai (bukan jadi makcik guard laa! =.=) ada pelanggan cakap: 'ni(means aku) akak ye?yang tuu adik?(akak aku) 'ehehe,aku sengih macam kerang wangi je.sabar2,aku pon memperbetulkan apa yang tak betul,

'eh,tak laa,saya yang adik dia yang akak'

pastu makcik ke pakcik tuu (lupa :D ) cakap :

eh,yeke?nampak muda laa akak tu.


eheheheh,muda??it cant be!tahu,jarak umur aku dengan akak aku 6 tahun okeyh?!ahaha,pastu ada sorang makcik kat sekolah aku dia tanya kat aku :

eh,balik lambat hari nie?ada kelas petang ke?

aku sekolah sesi petang (form 1-2)aku pelik ahh,dalam hati aku 'aku kan memang sesi petang'??

eh,saya memang sesi petang,kenapa makcik?makcik ingat umur saya berapa?


ahaha,makcik tuu terkejut+blushing ngahahaha!makcik tuu pon cakap kat aku:

ingat form 3

sekarang aku pulak terkejut+blushing =.=; cakap dalam hati 'tua sangat ke aku nie?' .tapi aku nak buat camne,takkan nak pergi KOREA buat plastic surgery?(hoi hoi.kat sini pon ada yang excited sangat nak pergi KOREA buat apa?!!)tak pe laa,kat sana PURE punya,ahakz!tapi seimbang laa,muka matured perangai pon agak matured,(boleh laa ^o^'') tapi yang selalu bermain air dalam otak aku ialah: aku yang terlalu matured ke akak aku yang terlalu muda??huhu.sedih nie :D,so sekarang ni ,mesti korang dapat agak aku yang mana satu kan?kan?kalau korang dapat teka dengan betul yang mana satu aku,memang betul muka aku matured.korang rasa best ke dapat muka matured??(TAK BERSYUKUR AHH KO!)uhuuhu,sorry,Alhamdulillah ada muka.

______________________________


ish,kalau aku malu ouh nak amik gamba,kalau boleh nak sorang2 pastu taknak ada orang lain,cuma aku dengan photographer je,ahahaha (SAPE NAK AMIK GAMBA KO?!!)sedihnya!


best ouh hari nie!sebab internet laju~dapat tengok cita CHEFF KISS dengan happily ever after,eish!belum lagi,sampai aku kahwin dengan Xander,Amin~taknak dia masuk Hell.huhu*permikiran aku matured tak?* lol

you're beautiful just like YOURSELF ♥

4 comments:

lieyanamuslim said...

akak mmg muda pn.. nk wat cmne? =.=
haha

nurulhadirah said...

okeyh2.cop!ada yng igt nurul along dia ckp lurun yang senyum tuu kot,comel! :D along kembang~ :D

Hidâýât said...

kene matang ag skit je..hehe

nurulhadirah said...

dengar tu long~ :D