Thursday, December 2, 2010

think.think.

assalamualaikum :)

selamat pagi kawan2.Alhamdulillah dpt lagi tag+award dari eonnie Ainaa.gracias~yang pasal Concert U-Kiss tuu,tak mau laa pergi.bak kata akak dyra (bukan akak kepada aku.tapi memang nama dyra~*same2 :) ''baik simpan duit utk blaja, kan? future planning, gitu~'' emm,betul tuu betul!fancam kan banyak kan?ahaha. :D lagipon tak pernah pergi concert2 nie,tak tahu keadaan kat sana.teheee. lagipon tahun depan kan daa sibok2 nak buat persiapan PMR*2012*..PMR???haa?? ------------------------------ siaran terputus-------------------------------------------------------------------

hey,korang,aku tahun depan daa form 2!cepatnya masa berlalu! uhuhu.tidur bangun tidur bangun daa nak masuk tahun baru,tapikan tahun 2010 nie,aku dapat rasakan sesi persekolahan aku amat singkat. bagus jugak takyah jumpa dak2 lelaki!macam susah nak describe.perangai liar sangat.muahaha*liar! kuang hajo mulut dia nie. okeyh bersambung balik pasal Concert U-Kiss tuu,memang tak pergilaa.tak tanye mama lagi pon,ahaha,selamba wat decision sendiri.kalau tanya memang tak pergi laa!okeyh laa nak sambung makan nasi goreng! *죄송합니다 키스~난 갈 수 없어 어쩌면 다음 시간 나를 위해 대기* T^T

I'LL BE BACK*U-Kiss.ahaha*

*sesuai tak tuk U-Kiss?ahaha.mmmuah.*


you're beautiful just like YOURSELF ♥

2 comments:

Wea Ena 아이나 said...

welcome =) , wah planning mau p konsert yea ? btol ckp kak dyra tu =) simpan duit , kot2 bila cukup duit , dpt p melancong kat seoul , p jumpa u-kiss trus an ? *nasihat yg xboley pakai , adei !

nurulhadirah said...

ahaha,pergi seoul terus jump U-KISS! *amin* :P mana ada nasihat akak nie tak boleh pakai,boleh pakai tau~ :D