Tuesday, December 7, 2010

ko kecik lagi tahu?

assalamualaikum =.=

tadi ada orang add aku kat facebook,budak tuu baru 12 tahun,tapi daa ada '' in a relationship ______________'' berat je hati nak approve.kecik2 daa pandai tak suka tahu sebenarnya budak macam tu.dia pikir dia daa cukup umur ka untuk semua tuu.budak2 sekarang lain macam perangai nya.cheh,kau macam terlalu tua je.biarlah apa korang nak cakap tapi aku rasa budak tuu belum cukup dewasa untuk semua tuu.sorry kalau ada yang terasa,tapi apa yang aku nak cakap ada betulnya kan?so kalau ada adik2 yang belum sampai peringkat umur untuk makan maggie CINTAN berCINTA! jangan laa ya?kerana:

cinta kepada BUNGA,ia akan layu,cinta kepada MANUSIA,ia akan BERPISAH,cinta kepada ALLAH s.w.t. akan KEKAL ABADI ~


paham?kalau betul dia dengan kita,jodoh tak akan kemana okeyh? tiba2 nak jadi doktor cinta ni pesal?


*budak2 kat dalam video nie tak pela,perangai je macam budak2 diaorang lupa kot umur berapa.* 미안 해 키스,내가 아무리 당신을 좋아하는지~


Alexander (U Kiss) yang umur daa 22 dan akan masuk 23 pon takut nak berCINTA tahu!dia pernah cakap dia AFRAID TO FALL IN LOVE 'CAUSE HE'S NOT REALLY READY FOR IT YET!



*sebab dia takut aku berubah hati kat orang lain,so dia nak tunggu aku laa.ada paham? *

aku tengah confused nie,Alexander?Kibum?Dongho?Kevin?mana satu? :D*eleh,dia nie macam 2x5 je dengan budak yang dia cite nie.mana ada.cuma nak pilih dulu,baru order.ahaha,ingat barang CATALOG ka?


Aqilah,nie.akak mula2 yang minat Taemin,ko pulak suka.when,akak minat Sunny *saya tak lesbo!* ko pon suka.now akak minat Dongho kau pulak?apekah semua ini adikku,Aqilah? adakah ini dipanggil KIMIA CHEMISTRY? =.= kalau Qilah daa minat Dongho terpaksa laa akak mengundur diri.*pape laa budak nie merepek?* Dongho out of list!final decision daa pikir cook2 daa.tata Dongho-aa~tak pe Alexander daa siap2 datang nak meminang aku daa.so dont worry kalau aku patah hati ka ape ka?


*dia MMS kat aku!jeles tak? :D *

tapi tak tahu,sape yang paling aku minat dalam U Kiss nie..! hati aku nie memang cepat betul berubah. =.=''


you're beautiful just like YOURSELF ♥

6 comments:

Siti Aisyah said...

ceh, aku la yg kasi baju melayu kat alexander..hahah tipu je la haha

Cik_Shiqah said...

carilah cinta Ilahi, kalian pasti bahagia.. kan3? hihi :)

comelnyer aqilah! kim salam kat dia lurun. haha ;D

nurulhadirah said...

siti aisyah : awak yang bagi,trimas by the way,tapi dia dtg meminang saya! :D lol

nurulhadirah said...

cik_shiqah : betul tu~haha,dia comel ikut akak dia*muahahaha* u_u'' okeyh!

lieyanamuslim said...

qilah comel sbb ikut along dia :)

nurulhadirah said...

@lieyanamuslim : ToT*masuk bakul tak boleh keluar nampak*u_u''