Saturday, December 11, 2010

please respect my honour!

assalamualaikum T^T

kalau sape2 ada yang terBACA entri aku sebelum nie,kire bonus okeyh,aku daa delete,aku tak sedap hati,thanks for the advice Akak Siti~benda mencarut kan?so memang tak patut laa nak di share secare detail,uhuhu,ikut sangat keMARAHan aku.tapi kalau korang faham keadaan aku yang baru umur 13 tahun nak masuk 14(2011),ape yang korang rasa?tak ke tuu name mencabul kehormatan?!!CIS! okeyh,baru sekarang aku rasa nak nangis,korang fikir dia senang2 cakap camtu kat aku?? daa aku tak nak,tak nak laa!lagipon aku tak nak ada bf,aku nak kahwin and bercinta selepas kahwin.memang terKESAN kat hati nie,pasal nak KAPAL KAPEL dia bagi text macam tu??ORANG GILA!


you're beautiful just like YOURSELF ♥

2 comments:

Siti Aisyah said...

sabar la Lurun,
owg cmtu mmg giler..
akak phm mcm mne perasaan tu bler tbe2 jer kene maki lucah2..
kter ade maruahkn?

nasihat akak lagi,
klo owg tu gngu lagi,
hang gi kasi jer kat abg hang..
biar tw2 la abg hang nk wat..
sabar eh =)

nurulhadirah said...

thanks a lot akak~ sbb memahami saye. :* (daa bagi and call ,pastu dia bg msj spe JANTAN tu?)kurang ajar,ingat abg saye haiwan ka? pabo! >.<